ACTIVITATS

Back to All Events

CURS DE CULTIU CONSCIENT

El Dani Izquierdo us convida a que l'acompanyeu en aquest curs experiencial on, a través de les feines del camp, a l'hort, al bosc, treballarem i integrarem altres ascpectes com l'atenció, la relaxació, la meditació...

Tot seguint les estacions, farem exercicis que ens preparin i ens facilitin un contacte més profund a les feines de l'hort, fent alhora un treball intern i extern, convertint les feines en oportunitats per al cultiu de la consciència.

El curs es realitzarà un dissabte al mes, de 10h a 14h en temporada de tardor-hivern i de 8h a 12h en temporada primavera-estiu.

El preu és de 40€ per mes. Les situacions econòmiques especials (aturats, familíes nombroses...) no han de ser un impediment, en parlem.

DATES:

OCTUBRE 24, NOVEMBRE 14, DESEMBRE 12, GENER 9, FEBRER 13, MARÇ 12, ABRIL 9, MAIG 14, JUNY 11, JULIOL-AGOST-SETEMBRE PER DETERMINAR

IMPARTEIX: Dani Izquierdo i Conejo
El Curs al que us convido a participar és fruit de la fusió de les meves 
experiències com a monitor de Tai Txí i tècniques de relaxació i la pràctica de l'horticultura ecològica i l'adreço a totes aquelles persones que vulguin cultivar d'una manera conscient, tot desenvolupant, a través de la pràctica, altres capacitats amb un notable benefici per a la salut integral (aliment, exercici, consciència...)M'adreço també als professionals que tracten amb persones amb necessitats especials, nens, avis, discapacitats...per tal d'incloure en les seves accions pedagògiques i terapèutiques, l'eina de l'Horticultura Conscient.

+INFO danichko@yahoo.es / 655928106

 

Earlier Event: September 26
TALLER DE PA NATURAL AMB MASSA MARE
Later Event: October 31
FEM CISTELLS