ACTIVITATS

Back to All Events

CURS DE CULTIU CONSCIENT

El Dani Izquierdo nos Convida Una que l'acompanyeu en aquest curs experiencial En un Través de les feines del camp, la ONU hort l ', al bosc, treballarem i altres integrarem ascpectes com l'atenció, la relaxació, la Meditació ...

Tot seguint les Estacions, Farem exercicis Que ens preparin i ens facilitin ONU contacte més profund a les feines de l'hort, Fent ALHORA pasante treball i la ONU extern, convertint les feines en Oportunitats per al cultiu de la Consciència.

El curs es realitzarà ONU mes dissabte al, de 10h a 14h en Temporada de tardor-hivern i de 8h a 12h en Temporada primavera-estiu.

FECHAS:

OCTUBRE 24, NOVIEMBRE 14, DESEMBRE 12, GENER 9, FEBRER 13, Marc 12, ABRIL 9, MAIG 14, JUNIO 11, JULIOL-AGOST-SETEMBRE POR DETERMINAR

IMPARTEIX: Dani Izquierdo i Conejo
El Curs al Que Nos Convido ONU és fruto Participar de la Fusió de les Meves 
Experiències com ONU Monitor de Tai txiTècniques de relaxació i la pràctica de l'horticultura Ecològica i l'adreço ONU totes aquelles persones Que vulguin cultivar d'una Manera conscient, desenvolupant tot, ONU Través de la pràctica, altres capacitats amb ONU destaca benefici por un integrante salut la (Alimento, exercici, Consciència ...) M'adreço també del als, Profesionales Que tracten amb persones amb necessitats especials, nens, avis, discapacitats ... por tal d'incloure en Seves les accions pédagogiques i terapèutiques, l'eina de l'Horticultura Conscient.

Consulta preus i + INFO a danichko@yahoo.es / 655928106

Les situacions Economiques especials (aturats, nombroses FAMILIAS ...) sin impedimento de han de Ser ONU, cuarto Parlem.
 
Earlier Event: December 12
TALLER DE MACRAME I MINERALS
Later Event: December 13
CURS DE CULTIU CONSCIENT EN FAMILIA